rechtsgebieden

Rechtsgebieden

De rechtsgebieden waarop ik actief ben, zijn die waar veel ondernemers en particulieren mee te maken krijgen.

Arbeidsrecht

Een belangrijk deel van mijn juridische advisering betreft het arbeidsrecht. Ik geef advies over arbeidsovereenkomsten, ontslagzaken en andere arbeidsrechtzaken. Ook begeleid ik reorganisaties bij instellingen en in relatief kleine organisaties. 

Contracten en algemene voorwaarden

Daarnaast geef ik regelmatig advies op het gebied van het contractenrecht. Niet alleen maak ik voor uw bedrijf contracten of algemene voorwaarden in het Nederlands en/of het Engels, ook houd ik mij bezig met de nakoming van overeenkomsten. Levert uw leverancier niet zoals het moet? Krijgt u uw geld niet van uw afnemer? Bel 020-4040430 of 06-14742709 of e-mail (jurad@mrmastenbroek.nl) en vraag vrijblijvend informatie aan.

Huurrecht bedrijfsruimte

Een van mijn specialisaties is die van huurrecht bedrijfsruimte. Ondanks de opkomst van de interneteconomie worden er nog elke dag een groot aantal huuroverenkomsten gesloten of beëindigd. Laat u hierover goed voorlichten.

Belastingaangifte inkomstenbelasting

Jaarlijks verzorg ik de belastingaangifte inkomstenbelasting voor een nog steeds groeiende groep cliënten. Vraag naar mijn tarief via het contactformulier.

Bewindvoering, curatele, afwikkeling nalatenschap

Wilt u laagdrempelig advies over bewindvoering, curatele, de afwikkeling van een erfenis? Neem contact op.

Meer informatie

Klik op een van de rechtsgebieden in het menu aan de rechterkant van deze pagina voor meer informatie.

Vraag vrijblijvend informatie aan of leg uw juridische probleem aan mij voor. Vul het contactformulier in om tariefinformatie te ontvangen voor juridische advisering of uw aangifte inkomstenbelasting. Ook kunt u een checklist belastingaangiftge aanvragen als u wilt weten welke informatie ik nodig heb om uw aangifte inkomstenbelasting te doen.