Mr. Catharina Mastenbroek voor juridisch advies 

Dank u voor het bezoeken van deze website. U bent op zoek naar een juridisch adviseur. Daarbij draait het voor een belangrijk deel om vertrouwen. U wilt een deskundig advies van een professional met ervaring. In mijn curriculum vitae kunt u zien welke opleidingen en ervaringen ik heb opgedaan. U vindt mijn curriculum vitae op deze pagina.

Persoonlijke aandacht en maatwerk staan bij mij hoog in het vaandel. Daarom maak ik graag kennis met u. Het is belangrijk om goed geinformeerd te zijn, zodat het juridisch advies dat u krijgt zo goed mogelijk aansluit bij uw probleem en uw situatie. U hebt steeds te maken met slechts een juridisch adviseur. Dat voorkomt onduidelijkheden en misverstanden. Uw juridisch adviseur is goed bereikbaar. Vaak kan ik per telefoon al advies geven. Ik zal het u ook vertellen wanneer uw zaak weinig kans van slagen heeft. Ik kan ook nee zeggen. Wilt u een kennismakingsgesprek aanvragen? 

Curriculum Vitae

1999 - heden: Mr. C.H. Mastenbroek, zakelijk en juridisch advies
2012: certificate of proficiency in English (Cambridge)
2002: postdoctoraal Belastingrecht (Vrije Universiteit Amsterdam)
1990 - 1998: juridisch adviseur Bipharma b.v.
1984 - 1990: Doctoraal Nederlands recht, richtingen privaatrecht en internationaal recht (Vrije Universiteit Amsterdam)
1978 - 1984: Gymnasium (Fons Vitae, Amsterdam)

Cliënten

Lees hier wat mijn cliënten van mij vinden. Met veel cliënten heb ik al een lange historie van dienstverlening opgebouwd, andere zijn relatief nieuw. Iedereen krijgt een degelijke service en adequaat advies.


'Met regelmaat doen wij een beroep op Catharina Mastenbroek.
Onze juridische vragen zijn zeer divers. Regelmatig hebben wij vragen op het terrein van arbeidsrecht. Soms zijn er vraagstukken over afspraken met onze leveranciers.

Catharina heeft ons onlangs geadviseerd doormiddel van haar juridisch scan. Nu zijn onze bedrijfsdocumenten, algemene voorwaarden en het beleid rondom de AVG up-to-date.

Het is fijn om met Catharina samen te werken en te kunnen sparren. Catharina kent onze organisatie, is scherp en zakelijk nuchter. Catharina pakt onze vragen altijd direct op, waardoor wij telkens snel geholpen worden.'

Gerard Meijer,
directeur

'Bakels Senior N.V. ervaart de dienstverlening van Mr. Mastenbroek als deskundig, prettig en adequaat.

Mr. Mastenbroek is goed bereikbaar, reageert snel, denkt mee in oplossingen en gebruikt daarbij haar inhoudelijke vakkennis op het gebied van arbeids- en ondernemingsrecht.'

Ronald Menting, directeur


'Nadat Catharina Mastenbroek een juridische scan heeft gemaakt, voelen wij ons met City Rider verzekerd van correcte algemene voorwaarden, vrijwarings- en privacy verklaring en disclaimer. En dat in het Nederlands én Engels.

Alle juridische zaken leggen wij eerst aan Catharina voor.'

Henk Knulst,
directeur

'Tennispark Buitenveldert maakt al ruim tien jaar gebruik van de waardevolle juridische en zakelijke adviezen van Mr. Catharina Mastenbroek. Haar persoonlijke raadgevingen gelardeerd met strategische opmerkingen worden door ons altijd zeer op prijs gesteld.'

Jaap en Mauritska Pluim, directie
'Ik werk graag samen met Mr. Mastenbroek: zij zorgt voor het juridische sausje over mijn concepten, vaak verwoord in puntige taal.

Wij vullen elkaar goed aan!'

Willemien Beelen,
directie'Catharina heeft met een accurate scan ons als klein bedrijf snel en overzichtelijke geholpen een professionaliseringsslag te maken.'

MartijnVeldman,
directeur'Mrs. Mastenbroek is an advisor that I can recommend to every business in the Amstelveen Area.

She can clarify legal subjects that pop up in our company very well and she gives good advice on how to solve problems. Nice business to business contact as well.'

Sean Porat, 
directeur


'Wij leggen regelmatig zaken voor aan Catharina Mastenbroek. Wij zijn van haar gewend dat zij ons een praktisch bruikbaar advies geeft. 

De samenwerking is altijd plezierig. De bereikbaarheid is goed.'

Anne-Marie van Helden,
directeur