Juridisch advies voor bedrijven

Mijn advies is gericht op elke organisatie en op juridische vragen waarmee ondernemers te maken krijgen, of u nu zzp'er of  mkb'er bent of op een andere wijze in een organisatie actief bent. Ik geef advies over contracten, algemene voorwaarden, conflicten tussen organisaties onderling of ondernemingen met consumenten over leveringen, betalingen, het incasseren van vorderingen en zo voort. Omdat ik zelf ondernemer ben, weet ik tegen welke juridische problemen ondernemers aan kunnen lopen en kan ik niet alleen een goed juridisch advies geven, maar ook een praktisch bruikbaar advies.

Voor ondernemers geldt, meer nog dan voor ieder ander, dat voorkomen beter is dan genezen. Laat uw juridische documenten opstellen door een juridisch adviseur. Zo voorkomt u juridische problemen.

Voor vele bedrijven heb ik inmiddels alle belangrijke documenten van de onderneming doorgelicht. Ik doel dan op arbeidsovereenkomsten, opzegbrieven, arbeidsvoorwaardenregelingen, huishoudelijke reglementen, ziektereglementen, contracten, algemene voorwaarden en meer. Als die eenmaal op orde zijn, kan u dat een hoop ellende besparen.

Klik hieronder op het onderwerp waarover u meer informatie wilt.

Neem contact op voor juridisch advies