Juridisch advies voor bedrijven

In mijn adviespraktijk kunt u terecht met juridische vragen waarmee ondernemers te maken krijgen, of u nu zzp'er en/of  mkb'er bent of op een andere wijze in een organisatie actief bent. Ik geef advies over contracten, algemene voorwaarden, conflicten tussen organisaties onderling of tussen ondernemingen en consumenten. Ik adviseer over problemen bij leveringen, betalingen, het incasseren van vorderingen ens nog veel meer. Omdat ik zelf ondernemer ben en jarenlang ondernemers adviseer, weet ik tegen welke juridische problemen ondernemers aan kunnen lopen en kan ik niet alleen een goed juridisch advies geven, maar ook een praktisch bruikbaar advies.

Voor ondernemers geldt, meer nog dan voor ieder ander, dat voorkomen beter is dan genezen. Laat uw juridische documenten opstellen door een juridisch adviseur. Zo voorkomt u juridische problemen.

Voor vele bedrijven heb ik inmiddels alle belangrijke documenten van de onderneming doorgelicht. Ik doel dan op arbeidsovereenkomsten, opzegbrieven, arbeidsvoorwaardenregelingen, huishoudelijke reglementen, ziektereglementen, contracten, algemene voorwaarden en meer. Als die eenmaal op orde zijn, kan u dat een hoop ellende besparen.

Klik hieronder op het onderwerp waarover u meer informatie wilt.